Köttfärspaj alá LCHF

Fredagsmys middag som var helt okej.
Men ingen aHhA upplevelse:


4 personer:
Det här behöver du:

500g blandfärs
4 st ägg
100g Cream Cheese
4 dl riven ost
1 liten gul lök
1-2 st tomater
1 burk creme fraiche (liten burk)
1 dl grädde
Kryddor
1 msk fiberhusk

Gör så här:
Börja med och sätt på ugnen på 225 grader.
Smörj en pajform med lite smör. 
Vispa ihop äggen med cream cheese, 1 dl riven ost, 1 msk fiberhusk och 0.5 dl grädde.

Häll sedan över smeten i pajformen, och grädda 15-20 min. 
Under tiden så steker du köttfärsen, och kryddar den med de kryddor du vill ha. 
Ta sedan ut pajformen när den är färdig och låt den svalna i några minuter.

Blanda creme fraichen med 0.5dl grädde. 
Häll färsen på pajbotten, och strö på löken, och bred över creme fraich röran, därefter skiva tomaten/tomaterna och lägg dom på pajen.

In i ugnen. 15-20 min. Servera gärna med en god sallad, och om så önskas så gärna en tzatsiki eller annan god kall dressing/sås!



Vi avnjöt den med lite rött vin, mysigt.



Over'N'ouT



Kommentarer
Postat av: Ellinor

Trevligt med recept! Låter gott!

2011-01-14 @ 23:45:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0