Det gick....

Kom ur sängen till sist =P
Men gick dessutom lättare efter att ha fått läsa mms:et från en god vän. Grattis till den söta lilla tösen som valde att komma ut igår. Längtar till jag får åka dit och mysa bebis.

Morgonrundan med Dix gick även den över förväntan, sprang halva rundan, så nu är man fit for fight att möta dagen.....eller, iallafall något piggare än när klockan ringde.
Idag står det jobb till 16.00 på schemat. Sen blir det förhoppningsvis kakel-shopping =P

Ha en underbar torsdag kära vänner, imorgon är det Fredag igen.

(foto: Suzette Johansson)

Förresten, jag älskar ju vinter, men nu får vädret bestämma sig. Ska det vara så här kan det kvitta. Vinter eller vår.....inte massa hattande hit och dit!



Over'N'ouT



Kommentarer
Postat av: Ellinor

Ja, visst är det konstigt... Sängen har en sådan fruktansvärd dragningskraft när klockan ringer men när man väl är ute är det superskönt, bara frisk luft är ju underbart!



vad härligt med bebismys! Jag hoppas att det blir lite av den varan här i helgen också.



Kakelshopping låter kul! Hoppas ni hittar något ni blir nöjda med! Själv ska jag köpa en fönsterruta (som blåste sönder natten till tisdags) och golvbrunn å duschset till badrummet som förhoppningsvis är brukbart om typ en vecka (jag har den senaste månaden sagt att det förhoppningsvis är brukbart om en vecka, så vi får väl se)



Ser man på din bild så är det ju våren som vinner lätt! Vem vill inte gå barfota i pumps och ligga och gassa i gräset, varmt å skönt?!?!

2011-02-10 @ 14:32:00
Postat av: Therese, Henry & Charlie

Ja, tyvärr studsar man ju inte ur sängen av glädje varje dag ;) här var det riktigt segt också, gick på halvfart halva dagen kändes det som... nåja, snart helg nu och det är ju inte fel! Och du som har "lov" nästa vecka också! ;)



Gick det bra med kakelshoppingen förresten!? Går ju verkligen framåt med köksrenoveringen, härligt! :)



kramar

2011-02-10 @ 21:32:08
URL: http://www.minunderbaravarld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0